-->
 
Ωράριο Πάσχα
Αρχειο
RSS

Αναρτήσεις Tutorials '2023' 'Νοέμβριος'

Μαγευτικά Χριστούγεννα με την 'Tis the Season της Simple Stories
Μαγευτικά Χριστούγεννα με την 'Tis the Season της Simple Stories

Η συλλογή 'Tis The Season της Simple Stories συνδυάζει μοναδικά την παράδοση με την σύγχρονη αισθητική, προσφέροντας ένα αξεπέραστο ύφος και στυλ στις φετινές γιορτινές σας δημιουργίες. 

Θα είναι μία noteworthy χρονιά!
Θα είναι μία noteworthy χρονιά!

Κρατήστε τις αναμνήσεις της χρονιάς ζωντανές! Με ένα δισέλιδο για κάθε μήνα του χρόνου και πολλά ένθετα για φωτογραφίες και journaling, το άλμπουμ Noteworthy της Simple Stories θα είναι το highlight της χρονιάς σας! Αυτό το μάθημα-in-a-box δεν θέλετε να το χάσετε!

Το άλμπουμ του Δεκέμβρη!
Το άλμπουμ του Δεκέμβρη!

Το άλμπουμ του Δεκέμβρη είναι το πιο δημιουργικό project της χρονιάς! Πρόκειται για ένα scrapbooking album που καταγράφει καθημερινά γεγονότα, συναισθήματα, σκέψεις και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να αποτυπώσετε τη χαρά, την ανυπομονησία και την μαγεία των ημερών μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων.

Απολαύστε μια ποιοτική εμπειρία με χαρτί gray toned
Απολαύστε μια ποιοτική εμπειρία με χαρτί gray toned

Το χαρτί Toned Gray της Strathmore αποτελεί έναν εξαιρετικό σύμμαχο για κάθε καλλιτέχνη. Η μοναδική του απόχρωση προσφέρει ένα ενδιαφέρον υπόβαθρο, δημιουργώντας έναν διακριτικό τόνο που ενισχύει την 'ατμόσφαιρα' του έργου. Αναδεικνύει τις σκιές και τα φωτεινά στοιχεία, προσδίδοντας βάθος και διάσταση. Τέλος, επιτρέπει την εξέλιξη μίας πλούσιας παλέτας χρωμάτων, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

Advent Calendar 2023
Advent Calendar 2023

Το Advent Calendar είναι μία γιορτινή παράδοση που μας συνοδεύει τις 24 ημέρες της αναμονής μέχρι τα Χριστούγεννα. Καθεμία απο αυτές τις 24 μέρες περιλαμβάνει μία μικρή έκπληξη, ένα μικρό δωράκι, ένα γλύκισμα ή κάποια δραστηριότητα. Η δημιουργία ενός Advent στο σπίτι είναι μία διασκεδαστική και δημιουργική διαδικασία. Μπορεί να γίνει με εύκολα υλικά και απλές τεχνικές και μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε την φαντασία μας, να προσθέσουμε το δικό μας 'άγγιγμα' και να ανακαλύψουμε τη χαρά του να μοιραζόμαστε τη μαγεία των εορτών με αγαπημένα πρόσωπα.