-->
 
Spectrum Noir Markers Sale
Αρχειο
RSS

Αναρτήσεις Tutorials '2020' 'Οκτώβριος'

Έλάτε να φτιάξουμε μαζί...ένα σπιτάκι απο πηλό!

Eίναι τέτοιες οι μέρες που με μαγεύουν όλα αυτά τα σπιτάκια κηροπήγια που βλέπω παντού που αποφάσισα να φτιάξω δικό μου! Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι σκέφτηκα! Και είχα δίκιο, δεν είναι και πολύ! Θα χρειαστούμε πηλό, κάποια βασικά εργαλεία είναι πολύ χρήσιμα, ένα ακρυλικό ρολό απαραίτητο! Σίγουρα χρήσιμα θα σας φανούν και κάποια κουπ-πατ, απο αυτά που χρησιμοποιείτε στην κουζίνα σας!

3 Πρωτότυπες ιδέες για το Word Punch της We R Memory Keepers!

Σήμερα θέλουμε να σας δείξουμε 3 ιδέες για το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Lowercase Word Punch της WRMK για τα αμπαλάζ δώρων σας... εξάλλου οι  γιορτές είναι πλέον προ των πυλών και πρέπει να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε!

Τα 10 απαραίτητα εργαλεία στο scrapbooking ...

Εαν ξεκινάτε τώρα το scrapbooking αυτά είναι τα 10 βασικά υλικά που θα χρειαστείτε!

10 είδη για tie dye τα οποία ΔΕΝ είναι μπλουζάκια!

Ξέρουμε οτι αγαπάτε το tie dye! Γι'αυτό και φέτος καταφέραμε να έχουμε tie dye kit της Tulip και για το φθινόπωρο-χειμώνα! Αφού λοιπόν όλο το καλοκαίρι βάφατε μπλουζάκια, καπέλα και μαγιό!, θα σας προτείνουμε σήμερα ιδέες για να συνεχίσετε να βάφετε με τα αγαπημένα σας κιτ και αυτήν την εποχή!

 

Το καλύτερο 'scrap'ο-σακίδιο!
Το χρειαζόμασταν εδώ και καιρό, ένα σακίδιο που να χωράει ότι θέλουμε να έχουμε μαζί μας για να δημιουργήσουμε όταν είμαστε εκτός σπιτιού για πολύ καιρό, πχ στις διακοπές η σε μικρές εκδρομές!