-->
 
Spectrum Noir Markers Sale
Αρχειο
RSS

Αναρτήσεις Tutorials '2018' 'Απρίλιος'

Μεγάλος Διαγωνισμός "Pimp My Tote"

Πάρτε λοιπόν μια καινούρια ή και μια παλιά υφασμάτινη τσάντα, που μπορεί να έχετε κάπου φυλαγμένη στο σπίτι. Μεταμορφώστε την με τεχνικές fabric painting, mixed media, ή ακόμη και scrapbooking στοιχεία μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα mini planner!

Pimp My Tote Bag

Η Μυρτώ έβαλε σε όλη τη σχεδιαστική ομάδα μια πρόκληση με αφορμή τη νέα νομοθεσία για τον περιορισμό στη χρήση πλαστικών τσαντών. Η Ιουλία μας περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πως έφτιαξε τη δική της τσάντα, ακόμη και σε ποια στάδια αντιμετώπισε προβλήματα και χρειάστηκε να το παλέψει και να ξαναρχίσει από την αρχή.

Βιβλίο με Coptic Binding

Σήμερα η υπέροχη designer μας Βίκυ Βαρβαδούκα, ετοίμασε κάτι ξεχωριστό και σίγουρα πολύ πολύ όμορφο και χρηστικό! Ένα κουκλίστικο βιβλίο, για το οποίο χρησιμοποίησε ένα πολύ χαρακτηριστικό δέσιμο που ονομάζεται Coptic Binding.

Altered Make up Case by Phoebe Tonosaki

Η Phoebe είναι Mixed Media Artist και Instructor, μέλος της σχεδιαστικής ομάδας του AndySkinner και Ambassador της Lindy’s Gang και ειναι μαζί μας ως guest designer.

 

February Challenge - We have Winners!

Σήμερα έχουμε τις νικήτριες της περασμένης μας πρόκλησης με θέμα DARE TO BLOSSOM.  Αυτή τη φορά μας δυσκολέψατε περισσότερο από ποτέ, αφού είχαμε πολλές και υπέροχες συμμετοχές! 

Κάρτες Γενεθλίων από την Maria Lillepruun

H ταλαντούχα mixed media designer μας, Maria Lillepruun, ετοίμασε υπέροχες και ρομαντικές κάρτες γενεθλίων για κάποιες αγαπημένες της κυρίες και τις μοιράζεται μαζί μας!

Mixed Media Canvas από την Ιουλία Δεληγιαννίδου

Ένας ρομαντικός, ανάποδος καμβάς μικτών τεχνικών, από την Ιουλία Δεληγιαννίδου, εμπνευσμένος από τα υπέροχα χρωματα και λουλούδια του mood board.