Αρχειο
RSS

Αναρτήσεις Tutorials '2021' 'Μάιος'

Γιατί καλοκαίρι = tie-dye με προιόντα Tulip!

Σήμερα λοιπόν θα δούμε πως μπορείτε, με προιόντα tie-dye της Tulip, να μεταμορφώσετε απλά βαμβακερά ρούχα - όπως μπλουζάκια, παντελόνια, σορτς, φόρμες γυμναστικής... - και αξεσουάρ σε κάτι το μοναδικό εφόσον θα διαλέξετε εσείς το η τα χρώματα και το σχέδιο που θέλετε να 'αποτυπώσετε'... Για πάμε!

Ένα άλμπουμ αναμνήσεων για μία - τελείως διαφορετική - σχολική χρονιά!

Στο newsletter αυτής της εβδομάδας σας προτείναμε ιδέες για χειροποίητα δώρα για τους αγαπημένους δασκάλους, φέτος νομίζω τα αξίζουν με το παραπάνω! Εδώ στο blog θα σας δείξουμε ιδέες για ένα άλμπουμ αναμνήσεων , με τις ανάλογες συλλογές scrapbooking, για την φετινή, τόσο διαφορετική σχολική χρονιά, που αξίζει πραγματικά να καταγραφεί!

Art/Journal/Scrap Travel Kit ... τι πρέπει να περιέχει!

Και επιτέλους ήρθε η ώρα και μπορούμε να βγούμε απο τον νομό μας και να πάμε εκδρομές και διακοπές! ... αλλά όσο και να θέλουμε να ξεφύγουμε άλλο τόσο θέλουμε και να δημιουργήσουμε! Οπότε, τι παίρνουμε μαζί μας ώστε να τα συνδυάσουμε όλα;

Με τον ήλιο σύμμαχο μας...και τα Dye-Na-Flow της Jacquard

Ο καιρός είναι πλέον καλοκαιρινός και ο ήλιος λαμπερός! Εκτός του ότι μας φτιάχνει την διάθεση, ο αγαπημένος μας ήλιος μπορεί να μας βοηθήσει να μεταμορφώσουμε τα λευκά υφάσματα μας ... ελάτε λοιπόν να παίξουμε με στενσιλ, χρώματα dye-na-flow της Jacquard και τον ήλιο!

6 τρόποι να βάψετε τα πασχαλινά σας αυγά!

Η παράδοση θέλει να βάφουμε τα αυγά μας την Μεγάλη Πέμπτη με κόκκινο χρώμα, το οποίο συμβολίζει το αίμα του Χριστού.

Εμείς φέτος θέλουμε να σας δείξουμε μερικούς άλλους τρόπους, διαφορετικούς, λίγο πιο δημιουργικούς και σίγουρα πιο διασκεδαστικούς για τους μικρούς μας φίλους!

Τι λέτε, πάμε;