Αρχειο
RSS

Αναρτήσεις Tutorials '2018' 'Ιανουάριος'

Let's talk about Alcohol Inks

Τον τελευταίο καιρό, παρακολουθώντας την καλλιτεχνική κοινότητα, είδα ότι έχουν γίνει πολύ δημοφιλή ξανά, τα γνωστά σε όλες μας μελάνια οινοπνεύματος. Εννοείται πως μόλις τα ακούμε αμέσως σκεφτόμαστε το "τρομερό παιδί" της Ranger Tim Holtz, που τα διέδωσε με μεγάλη επιτυχία. 

Mixed Media Layout

Η Κατερίνα ήταν η νικήτρια της πρόκλησης του Νοεμβρίου, όπου είχε φτιάξει ένα υπέροχο mixed media καμβαδάκι. Αυτή τη φορά, ως guest designer, δημιούργησε ένα mixed media layout, παίρνοντας έμπνευση από το moodboard της πρόκλησης του Ιανουαρίου, και μας το παρουσιάζει σε ένα πολύ ενδιαφέρον step-by-step tutorial! 

Cosmo Cricket Watercolor Paper Pad

Αυτό το μπλοκ, είναι πραγματικά μοναδικό, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε ένα πανέμορφο watercolor project,  πολύ γρήγορα και πανεύκολα! Το μυστικό είναι ότι κάθε φύλλο έχει ήδη πάνω του ένα σχέδιο με foiling ή embossing. 

Mixed Media Clipboard

Εμπνεύστηκα από τα χιονισμένα τοπία, τις χιονονιφάδες, τα πουλιά με τα σπιτάκια τους και τα  χρώματα του mood board. Μια νέα χρονιά ξεκίνησε και συνηθίζετε να θέτουμε νέους στόχους. Έγραψα κάποιους από αυτούς με κιμωλία στον μαυροπίνακα.  Σαν βάση για το έργο μου χρησιμοποίησα μια έτοιμη ξύλινη πινακίδα με πιαστράκι και δύο πηχάκια που έκοψα στο επιθυμητό μήκος. Με στένσιλ και πάστα μοντελισμού έκανα τις χιονονιφάδες. Πέρασα ένα σπασμένο λευκό ακρυλικό χρώμα και το παλαίωσα με γυαλόχαρτο.