Summer Sale
Αρχειο
RSS

Αναρτήσεις Tutorials '2024' 'Μάιος'

Distress Ink ή Distress Oxide;
Distress Ink ή Distress Oxide;

Τα Distress Ink και Distress Oxide του Tim Holtz αποτελούν δύο από τα πιο δημοφιλή μελάνια στον κόσμο του mixed media και του art journaling!

Ελάτε να αναλύσουμε τις διαφορές τους, εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά τους, τις ιδιότητες τους και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά σας. Από τα διαφανή και ευαίσθητα στην επαφή με το νερό Distress Ink, έως τα πλούσια και οξειδωτικά Distress Oxide, αυτό το blog post θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο μελάνι για την επόμενη δημιουργία σας!

Δημιουργία και εκδρομές!
Δημιουργία και εκδρομές!

Η δημιουργία κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής ή διακοπών είναι μια μοναδική εμπειρία. Είτε βρίσκεστε σε μια παραθαλάσσια πόλη, είτε σε ένα ορεινό χωριό, καταγράψτε τις εντυπώσεις σας με δημιουργικούς τρόπους.

Χρησιμοποιήστε μπογιές, πειραματιστείτε με διάφορα υλικά όπως κομμάτια από χάρτες, εισιτήρια, αποξηραμένα λουλούδια και φωτογραφίες. Συνδυάστε τα με ζωγραφιές και κολάζ για να δώσετε βάθος και υφή στις αναμνήσεις σας. Κρατήστε σημειώσεις για τα μέρη που επισκεφθήκατε, τα φαγητά που δοκιμάσατε, και τους ανθρώπους που γνωρίσατε. 

 

 

Ανανέωση με την Rit
Ανανέωση με την Rit

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για ανανέωση και αλλαγές στον χώρο μας.

Οι βαφές Rit αποτελούν έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο για να δώσετε νέα πνοή στα παλιά σας υφάσματα και αντικείμενα. Με τις βαφές αυτές, μπορείτε να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε μοναδικά DIY έργα που θα ανανεώσουν το σκηνικό του σπιτιού σας. Είτε πρόκειται για κουρτίνες, μαξιλάρια, τραπεζομάντηλα... 

Λίγο πριν τελειώσει και αυτή η σχολική χρονιά!
Λίγο πριν τελειώσει και αυτή η σχολική χρονιά!

Η δημιουργία ενός άλμπουμ για να αποτυπώσουμε τις σχολικές στιγμές μας επιτρέπει να τις διατηρήσουμε ζωντανές για πάντα: κάθε φωτογραφία αποτελεί ένα κομμάτι της ιστορίας των παιδιών μας, τις στιγμές που μοιραστήκανε με τους συμμαθητές τους, τα επιτεύγματά τους και τις φιλίες που δημιουργήσανε!

Ήλιος + Χρώματα Jacquard = Μαγεία!
Ήλιος + Χρώματα Jacquard = Μαγεία!

Ανακαλύψτε την μαγεία της τεχνικής sun printing και μεταμορφώστε καθημερινά υφάσματα σε μικρά έργα τέχνης με τα χρώματα Dye-Na-Flow της Jacquard.

Τα χρώματα αυτά είναι ιδανικά για την δημιουργία μοναδικών σχεδίων, αναδεικνύοντας την καλλιτεχνική σας διάθεση με την βοήθεια του ήλιου.