-->
 
Spectrum Noir Markers Sale
Αρχειο
RSS

Αναρτήσεις Tutorials '2018' 'Μάρτιος'

Πασχαλινή Έμπνευση από το SNP Design Team

H μοναδική σχεδιαστική ομάδα μας, ετοίμασε για εσάς δημιουργίες εμπνευσμένες από το Πασχαλινό κλίμα, που ελπίζουμε να σας δώσουν ιδέες για τις δικές σας κατασκευές.

Tutorial - Shabby Chic Wood Plaque

Ένα project εμπνευσμένο από το moodboard μας σε μορφή Tutorial από τη Νατάσα Μπλαζάκη. Iron Orchid καλούπια σιλικόνης και σφραγίδες σε συνδυασμό με τα Art Alchemy της Finnabair. Μία έμπνευση για να φτιάξετε και εσείς ιακοσμητικές πινακίδες για το σπίτι ή και για να προσφέρετε ως δώρο, ειδικά τώρα που πλησιάζουν γιορτινές μέρες!

Mixed Media Layout by Priya Mishra

Η Priya, έφτιαξε ένα υπέροχο mixed media μπουκάλι, με το οποίο κέρδισε, κι έτσι σήμερα έχουμε τη χαρά να τη φιλοξενούμε ως Guest Designer στο Scraps N Pieces. Με έντονη ανοιξιάτικη διάθεση και εμπνευσμένη από το moodboard της τωρινής μας πρόκλησης, η γλυκιά Priya έφτιαξε για μας ένα φωτεινό και δροσερό mixed media layout.

Mixed Media Canvas - Step by Step

Ένα πανέμορφο, ανοιξιάτικο project από τη σχεδιαστική μας ομάδα και συγκεκριμένα από την αγαπημένη μας Ιουλία Δεληγιαννίδου, που ένα από τα signature στοιχεία στις συνθέσεις της είναι ο πηλός! Μια δροσερή κι ανάλαφρη σύνθεση, που μπορεί να γίνει υπέροχο διακοσμητικό για το σπίτι ή ακόμη και δώρο για κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο σε ένα βήμα-βήμα tutorial!

Welcome to the Junk Journals World!

Η Αρίστη, φτιάχνει πανέμορφα vintage, shabby chic Junk Journals, χρησιμοποιώντας "θησαυρούς" από το παρελθόν, αλλά και digital paper kits, φτιαγμένα γι αυτό το σκοπό.  Σήμερα φιλοξενούμε ένα από τα ημερολόγιά της, που δημιούργησε με το paper kit "Wanderer" της αγαπημένης μας Νεκταρίας, που όλες την ξέρουμε από το Nectars Creations

Mixed Media Canvas

Η Άλκηστις κέρδισε στην πρόκληση του Δεκεμβρίου 2017 με ένα υπέροχο mini album, που μας παρουσίασε, κι έτσι έχουμε τη χαρά να την απολαύσουμε σαν Guest Designer στο blog μας.