ΝΕΑ ΣΤΟ SCRAPBOOKING

View as Grid List
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Μάθημα-in-a-Box: Simple Stories Summer Lovin Flipbook Project Kit

Μάθημα in a Box!

Από ψήσιμο στην αυλή, πικνίκ και παιχνίδια στην πισίνα, μέχρι λεμονάδες και ραντεβού για παιχνίδι στο πάρκο, η συλλογή Summer Lovin της Simple Stories έχει ότι χρειάζεστε για να γεμίσετε αυτό το 4 x 6 SN@P! Flipbook με καλοκαιρινή διάθεση γεμάτη ήλιο.

Μην το χάσετε! Ο αριθμός των κιτ είναι πολύ περιορισμένος!
€49,00

Μάθημα-in-a-Box: 49 & Market ArtOptions Avesta Interactive Album

Μάθημα in a Box!

Μαζέψαμε όλα τα υλικά που χρειάζονται για την υλοποίηση του αλμπουμ, και εξασφαλίσαμε κατά αποκλειστικότητα tutorial από την 49 & Μαρκετ που προσφέρεται δωρεάν μαζί με το κιτ!

Μην το χάσετε! Ο αριθμός των κιτ είναι πολύ περιορισμένος!
€85,00

Μάθημα-in-a-Box: Simple Stories School Life Flipbook Project Kit

Μάθημα in a Box!

Αποθανατίστε κάθε σχολική χρονιά του παιδιού, από τις πρώτες εμπειρίες στο νηπιαγωγείο μέχρι και την αποφοίτηση του σε αυτό το 6x8" Flipbook με τη συλλογή School Life της Simple Stories

Μην το χάσετε! Ο αριθμός των κιτ είναι πολύ περιορισμένος!
€75,70

Μάθημα-in-a-Box: First Day of School Folio Project Kit & Bonus Scrapbooking Pages

Μάθημα in a Box!

Οι σχολικές αναμνήσεις είναι ότι πιο σημαντικό στην ζωή ενός παιδιού! Μάθετε να φτιάχνετε ένα folio album από την αρχή και στη συνέχεια διακοσμήστε το με την συλλογή First Day of School από την Echo Park. Το κιτ περιέχει αναλυτικές οδηγίες και μετρήσεις από τη σχεδιάστρια Angela Beavers.

Μην το χάσετε! Ο αριθμός των κιτ είναι πολύ περιορισμένος!
€42,50

Μάθημα-in-a-Box: My Favorite Summer Album Project Kit

Μάθημα in a Box!

Μάθετε να φτιάχνετε ένα album από την αρχή και στη συνέχεια διακοσμήστε το με την συλλογή My Favorite Summer από την Echo Park. Το κιτ περιέχει τα υλικά που θα χρειαστείτε, αναλυτικές οδηγίες και μετρήσεις, καθώς και λινκ για το βίντεο (διάρκειας 3 ωρών) του μαθήματος, από τη σχεδιάστρια Nikki Sher.

Μην το χάσετε! Ο αριθμός των κιτ είναι πολύ περιορισμένος!
€54,80

Simple Stories Διακοσμητικά Εφέμερα Journal Bits - Full Bloom

37 διακοσμητικά εφέμερα Bits & Pieces από τη συλλογή Full Bloom της Simple Stories.
€6,90

Μάθημα-in-a-Box: Simple Stories Full Bloom Flipbook Project Kit

Μάθημα in a Box!

Ανακαλύψτε τη χαρά του να βρίσκεστε έξω στη λιακάδα, ανάμεσα σε πολύχρωμα λουλούδια και χαρούμενα πουλιά καθώς δημιουργείτε το Full Bloom 6x8 Flipbook!

Μην το χάσετε! Ο αριθμός των κιτ είναι πολύ περιορισμένος!
€52,00

Μάθημα-in-a-Box: Simple Stories Let's Get Crafty Binder Project Kit

Μάθημα in a Box!

Η συλλογή Let's Get Crafty είναι κομμένη και ραμμένη για εμάς που αγαπάμε το scrapbooking, αλλά και τους stampers τους card makers και όλους όσους λατρεύουν την χειροτεχνία! Είτε θέλετε να γιορτάσετε την αγάπη σας για δημιουργία με φωτογραφίες δικές σας και των φίλων σας, είτε θέλετε να καταγράψετε τα υλικά σας, το Let's Get Crafty 6x8 Designer Binder είναι ιδανικό για εσάς!

Μην το χάσετε! Ο αριθμός των κιτ είναι πολύ περιορισμένος!
€65,70

Μάθημα-in-a-Box: Simple Stories Summer Lovin Binder Project Kit

Μάθημα in a Box!

Από ψήσιμο στην αυλή, πικνίκ και παιχνίδια στην πισίνα, μέχρι λεμονάδες και ραντεβού για παιχνίδι στο πάρκο, η συλλογή Summer Lovin της Simple Stories έχει ότι χρειάζεστε για να γεμίσετε αυτό το 6 x 8 SN@P! Binder με καλοκαιρινή διάθεση γεμάτη ήλιο.

Μην το χάσετε! Ο αριθμός των κιτ είναι πολύ περιορισμένος!
€87,00

Asuka Studio Κάρτες Journaling - Enjoy The Ride

20 κάρτες journaling από τη συλλογή Enjoy the Ride της Asuka Studio. Εικόνες με ρόδες λούνα παρκ, μονόκερους, γουρουνάκια, καρουσέλ, αερόστατα, quotes και άλλα.
€4,90

Carta Bella Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 12"X12" - Beach Party

12 φύλλα scrapbooking διπλής όψεως σε 12 σχέδια και 1 φύλλο με element αυτοκόλλητα από τη συλλογή Beach Party που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella.
€19,80

Carta Bella Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Beach Party

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Beach Party που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella. 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης με παγωτά, λουλούδια, αστερίες, σανίδες του σερφ, quotes και άλλα πολλά.
€9,30

Carta Bella Διακοσμητικά Cardstock Εφέμερα - Frames & Tags, Beach Party

33 διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Beach Party που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella.
€6,60

Carta Bella Διακοσμητικά Cardstock Εφέμερα - Icons, Beach Party

33 διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Beach Party που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella. Εικόνες με κάστρα στην άμμο, ιππόκαμπους, ομπρέλες θαλάσσης, καρχαρίες, καβούρια, quotes και άλλα πολλά.
€6,60

Carta Bella Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Beach Party

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Beach Party που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella. 16 φύλλα με cardstock αυτοκόλλητα (2 από το καθένα). Εικόνες με κάστρα στην άμμο, ιππόκαμπους, ήλιος, ψυγειάκια με πάγο, ξαπλώστρες, ομπρέλες θαλάσσης, καρχαρίες, χταπόδια και άλλα πολλά.
€19,80

Echo Park Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 12"X12" - Away We Go

Συλλογή από 12 φύλλα scrapbooking διπλής όψης και 1 φύλλο με αυτοκόλλητα από τη συλλογή Away We Go της Echo Park. Εικόνες με αυτοκίνητα, υδρογείους, βαλίτσες, καρδούλες, κάκτους, γυαλιά ηλίου και άλλα πολλά.
€19,80

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Away We Go

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Away We Go της Echo Park. 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης με αυτοκίνητα, υδρογείους, βαλίτσες, καρδούλες και άλλα πολλά.
€9,50

Echo Park Διακοσμητικά Chipboard 6"X13" - Accents, Away We Go

25 διακοσμητικά chipboard από τη συλλογή Away We Go της Echo Park. Εικόνες με υδρόγειους, λουλούδια, αερόστατα, quotes και άλλα.
€6,60

Echo Park Διακοσμητικά Εφέμερα - Icons, Away We Go

33 διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Away We Go της Echo Park. Εικόνες με υδρόγειους, λουλούδια, κάκτους και άλλα.
€6,60

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - Away We Go

32 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Away We Go της Echo Park. Εικόνες με tags, πλαίσια, banners, υδρογείους, κάκτους, σκουτεράκια, βαλίτσες και άλλα πολλά.
€6,60

Echo Park Διακοσμητικά Chipboard 6"X13" - Phrases, Away We Go

25 διακοσμητικά chipboard από τη συλλογή Away We Go της Echo Park. Εικόνες με υδρόγειους, λουλούδια, αερόστατα, quotes και άλλα.
€6,60

Echo Park Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Away We Go

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Away We Go της Echo Park. Περιέχει 16 φύλλα με αυτοκόλλητα με εικόνες από tags, πλαίσια, banners, τόξα, υδρογείους, αυτοκίνητα, αερόστατα, κάκτους, αεροπλάνα, σκουτεράκια, κλειδιά, βαλίτσες και άλλα πολλά.
€19,80

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - My Favorite Summer

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψεως από τη συλλογή My Favorite Summer της Echo Park. Εικόνες με ανεμούρια, λουλούδια, παγωτά και άλλα.
€9,30

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - My Favorite Summer

41 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή My Favorite Summer της Echo Park. Εικόνες με ανεμούρια, χαρταετούς, λουλούδια, παγωτά, ουράνια τόξα, γυαλιά ηλίου, quotes και άλλα.
€6,60

Echo Park Διακοσμητικά Chipboard 6"X13" - My Favorite Summer

45 διακοσμητικά chipboard από τη συλλογή My Favorite Summer της Echo Park. Εικόνες με ανεμούρια, χαρταετούς, λουλούδια, παγωτά, ουράνια τόξα, γυαλιά ηλίου, quotes και άλλα.
€6,60

Echo Park Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 12"X12" - Endless Summer

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψεως σε 24 σχέδια (2 από το καθένα) και 1 φύλλο με element αυτοκόλλητα από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park.
€19,80

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Endless Summer

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψεως σε 24 σχέδια (2 από το καθένα) από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park με εικόνες με λουλούδια, πουλιά, σκαραβαίους και άλλα σε καλοκαιρινά μοτίβα.
€8,90

Echo Park Puffy Αυτοκόλλητα - Endless Summer

30 puffy αυτοκόλλητα από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park με εικόνες με καπέλα, φλαμίνγκο, καρύδες, σαγιονάρες, ανανάδες, λουλούδια, φοίνικες, quotes και άλλα πολλά.
€6,60

Echo Park Cardstock Διακοσμητικά Εφέμερα - Icons, Endless Summer

33 cardstock διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Εικόνες με ήλιους, λουλούδια, φοίνικες, quotes και άλλα πολλά.
€6,60

Simple Stories Διακοσμητικά Εφέμερα Bits & Pieces - Let's Get Crafty

54 διακοσμητικά εφέμερα Bits & Pieces από τη συλλογή Let's Get Crafty της Simple Stories.
€6,90