Κατηγοριες

IN FULL BLOOM

Η Prima Marketing φορά τα ανοιξιάτικά της και σας παρουσιάσει την… ανθισμένη συλλογή της In Full Bloom! Σε αρμονικές παστέλ αποχρώσεις του κίτρινου, του γαλάζιου, του ροζ και του μωβ, σας προσκαλεί σε μια απολαυστική βόλτα στη  φύση γεμάτη χρώματα και αρώματα!

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Prima Marketing Embellishments Αυτοκόλλητες Πέρλες - In Full Bloom, 48τεμ.

48 αυτοκόλλητες πέρλες από την ανοιξιάτικη συλλογή In Full Bloom που έχουν σχεδιάσει οι The 3 Girls Tale της Prima Marketing.

Σε 4 χρώματα (κίτρινο, τυρκουάζ, ροζ και μωβ) και 2 διαφορετικά μεγέθη.
€6,70

Prima Marketing Journaling Cards Κάρτες Journaling 4x6Inch - In Full Bloom, 45τεμ.

Journaling Cards από την ανοιξιάτικη συλλογή In Full Bloom που έχουν σχεδιάσει οι The 3 Girls Tale της Prima Marketing.

Η συσκευασία περιέχει 45 κάρτες με 15 διαφορετικά σχέδια (3 από το καθένα). Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, λαγούς, μέλισσες και άλλα πολλά.
€8,90

Prima Marketing Διακοσμητικά Εφήμερα - In Full Bloom, 60τεμ.

60 διακοσμητικά εφήμερα από την ανοιξιάτικη συλλογή In Full Bloom που έχουν σχεδιάσει οι The 3 Girls Tale της Prima Marketing.

Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, λαγούς, μέλισσες και άλλα πολλά.
€7,90

Prima Marketing Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 12x12Inch - In Full Bloom

Μπλοκ scrapbooking από την ανοιξιάτικη συλλογή In Full Bloom που έχουν σχεδιάσει οι The 3 Girls Tale της Prima Marketing.

Η συσκευασία περίεχει 14 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (6 σχέδια, 2 από το καθένα, συμπεριλαμβανομένων 2 φύλλων με cut out elements) Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, λαγούς, ποδήλατα και άλλα πολλά.
€23,60

Prima Marketing Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6x6Inch - In Full Bloom

Μπλοκ scrapbooking από την ανοιξιάτικη συλλογή In Full Bloom που έχουν σχεδιάσει οι The 3 Girls Tale της Prima Marketing.

Η συσκευασία περίεχει 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (6 σχέδια, 4 από το καθένα, συμπεριλαμβανομένων 2 φύλλων με cut out elements) Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, λαγούς, ποδήλατα και άλλα πολλά.
€9,90