Η συλλογή ARToptions Rouge της 49 & Market είναι μια ρομαντική ιστορία στις αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ. Γεμάτη από ονειρικά λουλούδια και πεταλούδες που μοιάζουν σαν να έχουν ξεπηδήσει από watercolor πίνακες ζωγραφικής, σας πλημμυρίζουν με τη γλυκιά αίσθηση της κλασικής ομορφιάς με vintage πινελιές.
Υφασμάτινες Ταινίες από τη συλλογή ARToptions, Rouge της 49 & Market.
Το κουτί περιέχει 4 ρολά με υφασμάτινη, αυτοκόλλητη, επανατοποθετούμενη ταινία (12.7mm, 25.4mm και
63.5mm) με ενσωματωμένο κόπτη για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.
Συλλογή χαρτιών scrapbooking από τη σειρά ARToptions, Rouge της 49 And Market.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 8 φύλλα cardstock διπλής όψης και ένα fuzzy cut φύλλο με elements στο πίσω μέρος του εξωφύλλου που είναι βρίσκονται μόνο σε αυτή τη συλλογή.
Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, εισιτήρια, sentiments και άλλα πολλά.
Συλλογή χαρτιών scrapbooking από τη σειρά ARToptions, Rouge της 49 And Market.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 28 φύλλα διπλής όψης (9 σχέδια, 3 από το καθένα) και 1 fussy-cut element φύλλο. Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο έχουν στο πίσω μέρος τους επιπλέον σχέδια.
Πλαίσια με διακοσμητικά φιλμ από τη συλλογή ARToptions, Rouge της 49 And Market.
Βάλτε την νοσταλγία σε όλες σας τις δημιουργίες, προσθέτοντας παλιά φιλμ! Φτιαγμένα από διάφανο χρωματιστό ασετάτ, έχουν διαφορετικά μεγέθη και διάταξη, για να καλύπτουν όλες σας τις δημιουργικές ανάγκες!
Χρησιμοποιήστε τα ως έχουν, κόψτε τα σε μικρότερα κομμάτια, βάλτε μέσα τις δικές σας φωτογραφίες.... οι δημιουργικές δυνατότητες είναι ατελείωτες!
Ιδανικά για χρήση σε κάρτες, junk journaling, scrapbooking, tags, art journals, planner και άλλα paper crafting και mixed media projects.
Ξεφύγετε από το σύνδρομο της "λευκής σελίδας", γεμίστε τις δημιουργίες σας, φτιάξτε backgrounds, στολίστε τα πάντα!
Με την καινούργια τεχνολογία στα rub-ons, μπορείτε να ενσωματώσετε την εικόνα σε κάθε επιφάνεια... από χαρτί και καμβά, μεχρι ξύλο και πλαστικό!
Η σειρά Color Swatch: Blossom της 49 & Market είναι φτιαγμένη για τον junk journaler, τον κολάζ & mixed media artist, τον scrapbooker και τον planner addict! Κείμενο και χρώμα, θα δώσουν μοναδικό ύφος και οπτικό βάθος, σε οποιαδήποτε δημιουργία σας. Σε λίγο καιρό δεν θα μπορείτε χωρίς rub-on!