Κατηγοριες

Blissful Time

Η συλλογή Blissful Time της Mintay Papers μας προσκαλεί να απολαύσουμε κάθε μέρα στο έπακρο: γιορτές, στιγμές με φίλους ή τους αγαπημένους μας, το τέλος του καλοκαιριού, ακόμα και τις ξέγνοιαστες μέρες που απλά βαριόμαστε! Η σειρά κινείται σε παστέλ, ήρεμα χρώματα όπου κυριαρχεί το ροζ και το λευκό.

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - Blissful Time

Πάνω από 50 αυτοκόλλητα chipboard από τη συλλογή Blissful Time της Mintay Papers. Εικόνες με λουλούδια, βιβλία, κρεμαστές καρέκλες, quotes και άλλα.
€5,80

Mintay Papers Add-On Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x8' - Blissful Time

24 χαρτιά scrapbooking διπλής όψης (8 σχέδια, 3 από το καθένα) από τη συλλογή Blissful Time της Mintay Papers με patterns, backgrounds και die cut elements που συμπληρώνουν ιδανικά τη συλλογή.
€6,90

Mintay Papers Διακοσμητικά Εφέμερα Die Cuts - Blissful Time, 56τεμ

56 διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Blissful Time της Mintay Papers. Εικόνες με λουλούδια, βιβλία, ονειροπαγίδες, κρεμαστές καρέκλες και άλλα.
€5,90

Mintay Papers Συλλογή Scrapbooking Διπλής Όψης 12''x12'' - Blissful Time

12 χαρτιά scrapbooking διπλής όψης (6 σχέδια, 2 από το καθένα) από τη συλλογή Blissful Time της Mintay Papers. Εικόνες με λουλούδια, βιβλία, κρεμαστές καρέκλες και άλλα. Mε bonus elements στο πίσω μέρος του εξωφύλλου.
€12,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x6' - Blissful Time

24 χαρτιά scrapbooking διπλής όψης (6 σχέδια, 4 από το καθένα) από τη συλλογή Blissful Time της Mintay Papers. Εικόνες με θέμα τo φθινόπωρο όπως λουλούδια, βιβλία, κρεμαστές καρέκλες και άλλα. Με 2 bonus φύλλα εξώφυλλα που έχουν fussy cutting elements.
€6,90