Κατηγοριες

Vintage Artistry Tranquility

Η συλλογή Vintage Artistry, Tranquility, που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 and Market αποπνέει αισιοδοξία και όμορφα συναισθήματα! Πρόκειται για μια ιστορία με ρομαντικά λουλούδια και χαριτωμένες πεταλούδες που φτερουγίζουν ανέμελα σε ένα γαλήνιο τοπίο όπου κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του ροζ. Τα whitewash εφέ και τα αχνά υδατογραφήματα προσθέτουν την τελευταία κομψή πινελιά σε μια πραγματικά εξαιρετική συλλογή!

 

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

49 And Market Ticket Essentials - Ρολά Διακοσμητικών - Color Swatch: Eucalyptus, 3τεμ.

3 ρολά με διακοσμητικά από την 49 & Market και τη σειρά Color Swatch: Eucalyptus που σχεδίασε η Katie Pertiet.

Με συνδετικό στοιχείο το χρώμα, το κάθε ρολό έχει μοναδικά σχέδια από vintage κουπόνια, εισιτήρια, γραμματόσημα και άλλα εφήμερα, για να δώσετε ένα vintage ύφος στις δημιουργίες σας.

Είναι περφορέ, για να μπορείτε εύκολα να κόψετε αυτό που θέλετε. Μπορείτε να τα κρατήσετε με την μορφή ρολού ή να τα διαχωρίσετε για να αποκαλυφθούν όλα τα διαφορετικά σχέδια που έχει το καθένα!
€19,90

49 And Market Ultimate Scrapbooking Page Kit - Vintage Artistry, Tranquility

Θα θέλατε να δημιουργείτε τα απίστευτα layouts που χαζεύετε στο διαδίκτυο, αλλά δεν ξέρετε πώς? Έχετε τις πιο όμορφες φωτογραφίες και θέλετε να φτιάξετε με την τεχνική scrapbooking κάτι που αξίζει να μπει στον τοίχο του σπιτιού σας?

Τώρα με τα νέα Scrapbooking page kits της 49 And Market, μπορείτε! Το κάθε κιτ έχει υλικά και οδηγίες για 4 ξεχωριστά layouts που είναι εξίσου όμορφα σαν μεμονωμένα έργα ή σαν τετράδα! Στολίστε το σπίτι σας με τα δικά σας έργα και κάντε τις όμορφες στιγμές σας ξεχωριστά αντικείμενα διακόσμησης ή δώρα!

Η σειρά Scrapbooking page kits της 49 And Market κάνει το ντεμπούτο της με το πολυ γεμάτο kit Vintage Artistry, Tranquility. Σχεδιάστρια η αγαπημένη Katie Pertiet.
€48,90

49 And Market Φύλλα Μεταφοράς Εικόνας Rub-Ons 6"X8" - Color Swatch: Eucalyptus, 7τεμ.

Ξεφύγετε από το σύνδρομο της "λευκής σελίδας", γεμίστε τις δημιουργίες σας, φτιάξτε backgrounds, στολίστε τα πάντα!

Με την καινούργια τεχνολογία στα rub-ons, μπορείτε να ενσωματώσετε την εικόνα σε κάθε επιφάνεια... από χαρτί και καμβά, μεχρι ξύλο και πλαστικό!

Η σειρά Color Swatch: Eucalyptus της 49 & Market είναι φτιαγμένη για τον junk journaler, τον κολάζ & mixed media artist, τον scrapbooker και τον planner addict!

Κείμενο και χρώμα, θα δώσουν μοναδικό ύφος και οπτικό βάθος, σε οποιαδήποτε δημιουργία σας. Σε λίγο καιρό δεν θα μπορείτε χωρίς rub-on!
€18,50

49 & Market Essential File Set Διακοσμητικοί Φάκελοι και Τσέπες - Vintage Artistry, Tranquility, 11τεμ.

File Set από τη συλλογή Vintage Artistry, Tranquility που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 And Market.

Η συσκευασία περιέχει: 3 φακέλους αρχείων, 1 διπλή τσέπη, 2 γωνιακές τσέπες και 5 τσέπες σε σχήμα φακέλων.

Ιδανικό για μίνι άλμπουμ ή για layouts όπου θα προσθέσετε αγαπημένα memorabilia ή φωτογραφίες.
€9,30

49 And Market Washi Tape Χάρτινες Διακοσμητικές Ταινίες - Vintage Artistry, Tranquility, 4τεμ.

Χάρτινες διακοσμητικές ταινίες από τη συλλογή Vintage Artistry, Tranquility που έχει σχεδιάζει η Katie Pertiet για την 49 And Market.

Το κουτί περιέχει 4 ρολά με washi tape (7,62 cm, 1,9 cm, 1,27 cm και 0,63 cm αντίστοιχα) με ενσωματωμένο κόπτη για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.
€22,90

49 & Market Διακοσμητικά Laser Cut Διακοσμητικά Στοιχεία - Vintage Artistry, Tranquility, 94τεμ.

Διακοσμητικά εφήμερα laser cut elements από τη συλλογή Vintage Artistry, Tranquility που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 And Market.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 94 die-cuts με λουλούδια, πεταλούδες, εισιτήρια, πλαίσια και άλλα.
€12,50

49 & Market Cluster Kit - Κιτ Διακοσμητικών - Vintage Artistry, Tranquility, 22τεμ.

Cluster kit από τη συλλογή Vintage Artistry, Tranquility που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 And Market.

Περιέχει διακοσμητικά στοιχεία για να φτιάξετε τα 4 clusters που εμφανίζονται στη συσκευασία ή να τα συνδυάσετε για να φτιάξετε τις δικές συνθέσεις
€23,50