Ανακοινώσεις

Από την αρχή της χρονιάς είχαμε ανακοινώσει ότι για εμάς το 2020 θα ήταν χρονιά μεγάλων αλλαγών. Οι εξελίξεις με τον COVID-19  και η νέα πραγματικότητα που  διαμορφώνεται, απλά βοήθησαν στο να επιταχυνθούν οι αλλαγές που είχαμε σχεδιάσει.

Το scrapsnpieces.gr ήταν ανέκαθεν, και πρώτα από όλα, ηλεκτρονικό κατάστημα. Το κατάστημα της Καλλιθέας, όταν άνοιξε πριν από 5 χρόνια ήρθε για να συμπληρώσει αρχικά αυτή την ιδιότητα, δίνοντας σας τη δυνατότητα να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά. Και καθώς ο χώρος είναι ιδιόκτητος, η επιλογή του να λειτουργήσει το κατάστημα φαινόταν φυσική και επόμενη.

Η μεγάλη επιτυχία και αποδοχή του καταστήματος ήρθε να το επιβεβαιώσει, ωστόσο τα τελευταία χρόνια συνειδητοποιήσαμε πως η κατεύθυνση αυτή, δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Επιπλέον η πανδημία έχει κάνει τη λειτουργία φυσικού καταστήματος όχι μόνο επισφαλή (για λόγους υγείας), αλλά και προβληματική λόγω των περιορισμών που δεν φαίνεται να είναι προσωρινοί.  

Έτσι, η στιγμή είναι ιδανική για την υλοποίηση της απόφασης που είχαμε ήδη πάρει από την αρχή της χρονιάς, να αναστείλουμε δηλαδή τη λειτουργία του καταστήματος της Καλλιθέας παρά την επιτυχία του, για να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε σε δραστηριότητες που ταιριάζουν καλύτερα με αυτό που θέλουμε να κάνουμε.

Μέσα σε άλλα λοιπόν:

  • Ετοιμάζουμε μία σημαντική αναβάθμιση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος για να το κάνουμε ακόμα πιο εύχρηστο και προσιτό σε όλους, όπου και αν βρίσκεστε και από οποιαδήποτε συσκευή.
  • Επεξεργαζόμαστε νέους τρόπους να σας ανταμείψουμε για την προτίμησή σας, όπως επέκταση  του προγράμματος ανταμοιβής με περισσότερες επιλογές και ειδικές προσφορές για τα μέλη μας.
  • Διαμορφώνουμε ήδη το χώρο του Scraps n Pieces Studio στον Άγιο Δημήτριο έτσι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει πολύ σύντομα ως σημείο παραλαβής των παραγγελιών σας.
  • Αυξάνουμε  τις επιλογές που προσφέρουμε για τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες με νέες συνεργασίες, όπως με την DHL, που μας δίνει πλέον τη δυνατότητα να στέλνουμε οικονομικά και γρήγορα σε όλο τον κόσμο.
  • Επεκτείνουμε τη δραστηριότητα μας στον χώρο της χονδρικής πώλησης. Έχουμε ήδη ανακοινώσει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της Mintay Papers στην Ελλάδα και ετοιμάζονται και άλλες συνεργασίες που θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον.


Ετοιμάζουμε πολλά και συναρπαστικά πράγματα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είσαστε μαζί μας για να τα ζήσουμε. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη  σας – το scrapsnpieces.gr ξεκίνησε σαν παρέα, και παραμένει έτσι μετά από όλα αυτά τα χρόνια, χάρη σε εσάς.