Κατηγοριες

Sunset Beach

Η συλλογή Sunset Beach της Mintay Papers σας προσκαλεί να μεταφερθείτε σε έναν κόσμο μαγικό, εκεί όπου ο ήλιος φιλάει τη θάλασσα, ο ουρανός εκρήγνυται σε ζωηρά χρώματα και τα παγωτά αναδεικνύονται στους πιο γευστικούς πρωταγωνιστές! Φέρτε το καλοκαίρι στα έργα σας και απολαύστε την πιο όμορφη και ανέμελη εποχή του χρόνου!

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Mintay Papers Διακοσμητικά Εφέμερα - Sunset Beach

Περισσότερα από 50 διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Sunset Beach της Mintay Papers με εικόνες από λουλούδια, κάστρα στην άμμο, ξαπλώστρες, παγωτά, σωσίβια, παγούρια, quotes και άλλα.
€6,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x 6"- Sunset Beach

24 χαρτιά scrapbooking (6 σχέδια, 4 από το καθένα) από τη συλλογή Sunset Beach της Mintay Papers με εικόνες με λουλούδια,ναυτικά τιμόνια και άλλα και με 2 bonus φύλλα εξώφυλλα με fussy cutting elements.
€6,90

Mintay Papers Συλλογή Scrapbooking 12''x12'' - Sunset Beach

12 φύλλα scrapbooking από τη συλλογή Sunset Beach της Mintay Papers με εικόνες από λουλούδια, κάστρα στην άμμο, ξαπλώστρες, παγωτά και άλλα και με bonus elements στο πίσω μέρος του εξωφύλλου.
€12,90

Mintay Papers Αυτοκόλλητα Chipboard - Sunset Beach

56 αυτοκόλλητα chipboard από τη συλλογή Sunset Beach της Mintay Papers με εικόνες από λουλούδια, κάστρα στην άμμο, ξαπλώστρες, παγωτά, quotes και άλλα.
€6,90